Search
Close this search box.
Gemeente Neder-Betuwe

Gemeente Neder-Betuwe zoekt ondernemer met visie voor TOP

Een toeristisch overstappunt in de uiterwaarden bij Ochten? De gemeente Neder-Betuwe zoekt: ondernemers met visie en investeringskracht voor aantrekkelijke uiterwaarden.

Provincie Gelderland, gemeente Neder-Betuwe, gemeente Druten en waterschap Rivierenland zoeken naar ondernemers die met de nodige creativiteit, innovatiekracht en ondernemerschap het aandurven om ideeën voor de uiterwaarden bij Ochten om te zetten in haalbare en exploitabele plannen. Wij denken aan de ontwikkeling van het gebied als toeristisch overstappunt (TOP) met een informatie- annex waterbelevingscentrum, dag- en verblijfsrecreatie, horeca en een goede kwalitatieve inrichting van de uiterwaarde. Een oeververbinding over de Waal kan hier eventueel onderdeel van uitmaken.

Denkt u met ons mee over een optimale publiek-private samenwerking? Kijk dan op www.negometrix.nl en zoek op ‘Veerhaven Ochten’. Vul de vragenlijst voor 17 februari 2017 in. Na het invullen ontvangt u een uitnodiging voor een bijeenkomst waar u nadere informatie krijgt.

Bron en meer informatie: gemeente Neder-Betuwe

Winkelwagen
Scroll naar boven