Search
Close this search box.
Bestellingen

Infoposten Rivierenland weer bevoorraad

Vrijwilligers Jan en Tom hebben afgelopen week hard gewerkt om de infoposten in Rivierenland te bevoorraden. Ook volgende week gaat Jan nog op pad om de laatste locaties te voorzien van onze nieuwe magazines. Vanaf februari zijn onder meer het glossy magazine RVRNLND en het minimagazine ROUTES (routeboekje) overal weer te verkrijgen en kunnen ondernemers hun bestellingen doorgeven.

Bestellingen
Jan en Tom gespot bij Le Melangeur

Kun je niet wachten om het nieuwe magazine in handen te houden? Op onze consumentenwebsite Rivierenland.nl vind je een overzicht van alle infoposten in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Ga snel langs en laat ons weten wat je vindt!

Magazines voor jouw gasten bestellen?

Binnenkort zal ook de eerste bezorgronde voor toeristische en recreatieve ondernemers weer plaatsvinden. Om je bestelling aan ons door te geven, dien je ons bestelformulier in te vullen en te mailen of faxen naar [email protected]. Dit formulier bevat een overzicht van al onze producten, eventuele kosten en de hoeveelheden waarin ze besteld kunnen worden. Het is mogelijk je bestelling bij ons op kantoor in Dodewaard af te halen of tegen bezorgkosten of portokosten te laten bezorgen. Indien je bestelling in één pakket (<10 kg) past, kunnen we bestellingen ook per post verzenden. Je leest hier meer over het plaatsen van een bestelling.

Een plekje voor 2018 reserveren

Wil je dat jouw bedrijf volgend jaar (weer) vermeld wordt in een van onze printuitgaves, dan kan je nu alvast melding bij ons maken. Stuur ons een e-mail met als onderwerp ‘Producten 2018’. Zo weet je zeker dat wij contact met je opnemen als de mogelijkheden bekend zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven