Search
Close this search box.

Netwerkbijeenkomst Streekmarketing Land van Maas en Waal

7 maart 2023 - bogerd druten

Op 7 maart 2023 organiseerde de klankbordgroep de eerste netwerkbijeenkomst ‘Streekmarketing Land van Maas en Waal’. De middag stond in het teken van elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en ramende schouders zetten onder het promoten van de mooie streek. 

Wie heb ik gesproken?

De netwerkbijeenkomst ‘Streekmarketing Land van Maas en Waal’ is bezocht door ondernemers, bestuurders, politici en andere geïnteresseerden. De focus van het netwerkevenement lag op ontmoeten en het uitwisselen van ideeën. Met wie heb jij allemaal gesproken?

Bekijk hier de gastenlijst.

9886 RBT MenW XL ©hansbarten2022

Regiopromotie doe je samen

Tijdens de netwerkbijeenkomst werd duidelijk dat je regiopromotie samen moet doen. Door streekpartner te worden ondersteun je de promotie van het Land van Maas en Waal. Bovendien profiteer je van diverse voordelen en kan je het gehele jaar materialen bestellen.

Gebruik het beeldmerk

Ondersteun de promotie van het Land van Maas en Waal. Je mag het beeldmerk gratis downloaden en gebruiken op je website, briefpapier en folders. Wil je een totale vormgeving laten uitvoeren met de huisstijl? Neem dan even contact met ons op.

Merkkompas en toolkit

Het merkkompas is een praktisch overzicht van doelen, doelgroepen en thematische verhaallijnen. Aanvullend op het merkkompas is er de stijlgids.In deze toolkit staat beschreven hoe het beeldmerk voor het Land van Maas en Waal toegepast dient te worden.

Winkelwagen
Scroll naar boven