Op vrijdag 24 maart vindt de Opening Toeristisch Seizoen 2017 plaats. Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Omdat dat precies het tijdstip is, dat men honger krijgt, bieden wij in samenwerking met De Schildkamp dit jaar het Openingsarrangement aan.
Het Openingsarrangement is zorgvuldig samengesteld door de chef-kok van De Schildkamp. Bij het driegangenmenu kun je kiezen uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten. Je betaalt €25,- per persoon.
Het menu
VOORGERECHT
Pestoroomkaas met rauweham en patécrème, aceto balsamico dressing en sud n sol tomaten
Of
Pastrami van zalm en cajunkruiden geserveerd met kruidenroomkaas en wasabicrème
~
HOOFDGERECHT
Kabeljauw gepaneerd met kruim van kroepoek op een paddenstoelenrisotto en een ketjapjus
Of
Gegrilde kalfsentrecôte met rosevalaardappels, peultjes, groene asperges, champignons en een port jus
~
DESSERT
Aardbeienmousse met verse aardbeien hangop
Of
Tiramisu met room van Baileys
Dinerarrangement reserveren
Het dinerarrangement is te reserveren bij de organisatie van het Opening Toeristisch Seizoen 2017: RBT Rivierenland. Mail het aantal personen, je naam en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent door naar [email protected].