Marketing

Maak jouw aanbod online boekbaar!

Investeer in regiopromotie via Travelbase

Ondernemers kunnen deelnemen aan Travelbase: het nieuwe boekingsplatform van Stichting Bureau Toerisme. Via het boekingsplatform kunnen consumenten overnachtingen boeken via de website Uitinderegio.nl. 

Hotels, Bed & Breakfast, campings en overige overnachtingsmogelijkheden kunnen worden opgenomen in het boekingsplatform. Er kunnen koppelingen gemaakt worden met het eigen beschikbaarheid software van de locaties.

Bureau Toerisme hoopt hiermee wederom een bijdrage te doen om recreatie en toerisme te versterken.

Kenissessie Travelbase

Wil jij meer weten over travelbase en hoe je dit kunt gebruiken voor jouw bedrijf? Neem dan deel aan een van de kennissessies.

Praktische informatie

Kennissessie: Het boekingsplatform van Rivierenland!
Wanneer:           Donderdag 2 november 15:00 – 17:00 uur
                            Dinsdag 7 november 19:00 – 21:00 uur
Waar:                  De Vlasman 5, Dodewaard 
Aanmelden:       Uiterlijk 15 oktober 2023

*Wij willen iedereen voorzien van persoonlijke aandacht tijdens de kennissessie. Hierdoor zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij grote interesse zullen we extra data toevoegen. Kun je niet op de bovenstaande data? Meld je dan aan via dit formulier zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Kan ik deelnemen?

Overnachtingslocaties in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal kunnen deelnemen aan Travelbase. Hotels, campings, B&B’s en vakantiehuizen kunnen worden opgenomen in het systeem. Deelname is gratis. Er worden pas kosten in rekening gebracht zodra er daadwerkelijk geboekt wordt.

Voordelen Travelbase

 • Profiteer van een groot bereik
  Gedurende het jaar zetten wij actief in op diverse campagnes. Je accommodatie komt zo onder ogen van potentiële huurders.

 • Bepaal zelf je prijzen en beschikbaarheid
  Als je jouw accommodatie wilt aanbieden, maak je gebruik van ons reserveringssysteem Travelbase. Je bepaalt zelf de prijzen en beschikbaarheid van je vakantiehuis. Alleen beschikbare periodes worden via de website aangeboden.
   
 • Koppeling met andere systemen
  Gebruik je een eigen boekingsprogramma? Travelbase is gekoppeld met verschillende online systemen zoals RoomRacoon. Zo is de beschikbaarheid automatisch up-to-date.

 • Laagdrempelige deelname
  Deelname aan het online boekinssysteem is gratis. Er worden pas kosten in rekening gebracht zodra er een boeking plaatsvindt.

 • Online reviews
  Gasten kunnen je accommodatie online beoordelen. De online beoordelingen geven je bruikbare informatie, waarmee je jouw accommodatie verder kunt ontwikkelen.
Seijbel Photography-1758Overnachten-Bloesem-B&B-de-Bloesemgaard-Bureau-Toerisme

Ik heb interesse

Heb je interesse om deel te nemen aan Travelbase en jouw aanbod online boekbaar te maken? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Hotels, campings, B&B’s en vakantiehuizen kunnen worden opgenomen in het systeem.
Winkelwagen
Scroll naar boven