Search
Close this search box.
Crowdfunding Geofort

Zomercampagne ‘Groot Gelders Avontuur’ van start

Vandaag is de campagne ‘Groot Gelders Avontuur’ gestart. De Gelderse streken zijn daarvoor op zoek naar twee ‘grote kleine avonturiers’ die in de maand juli de Gelderse streken gaan ontdekken bij de meest supercoole attracties, spannende kastelen en uitdagende klimbossen. De avonturiers worden op de voet gevolgd door de camera, zodat heel Nederland online van hun avonturen in de Gelderse streken kan meegenieten.

De zoektocht
De zoektocht naar twee energieke, nieuwsgierige kinderen tussen zes en twaalf jaar start vandaag met een video-oproep van Jochem van Gelder. Kinderen die vol vragen zitten en deze zomer op Groot Gelders Avontuur willen, kunnen zich vanaf nu aanmelden op grootgeldersavontuur.nl. Ze kunnen daarbij een filmpje van zichzelf uploaden om te laten zien waarom juist zij deze zomer een van onze ‘grote kleine avonturiers’  moeten worden.
In samenwerking met een castingbureau wordt een selectie van zestien kinderen gemaakt die wordt uitgenodigd voor een castingdag met Jochem van Gelder op 17 juni a.s. bij Burgers´ Zoo. Op deze dag worden de uiteindelijke twee avonturiers gecast.Het avontuur
De twee kinderen die het Groot Gelders Avontuur aan mogen gaan, gaan in de maand juli gewapend met hun meest brandende vragen, tezamen met een cameraploeg op pad in de Gelderse streken. Zij krijgen daar bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen in de dierentuin, mogen op safari met de boswachter en ontdekken hoe ridders hun forten en kastelen bewaakten. En natuurlijk krijgen zij antwoord op al hun vragen! Hun grootse avonturen worden vastgelegd in een videoserie die de hele zomer online is te volgen.De campagne
Deze multimediale campagne, die tevens wordt ondersteund door een radiocampagne op zowel drie landelijke als twaalf regionale zenders, maakt onderdeel uit van het programma Gelderse streken.Download de factsheet voor meer informatie over de campagne.Bekijk hier de video-oproep van Jochem van Gelder.

Winkelwagen
Scroll naar boven