Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Help mee met het promoten van de regio

Word model!

Lijkt het je leuk om mee te helpen met de promotie van de regio en een dag(deel) gefotografeerd of gefilmd te worden door een professionele fotograaf of cameraman? Meld je dan aan als model en wie weet sta jij straks op de cover van het Uit in de regio Magazine, in een fietskaart of andere producten ter promotie van het rivierengebied. Dit kan alleen, maar samen met je gezin, partner of vrienden kan natuurlijk ook!

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar verschillende personen die het leuk vinden om mee op pad te gaan tijdens een fotoshoot en model te staan. 

We zoeken verschillende modellen: koppels, vrienden en gezinnen voor verschillende soorten shoots. Zoals shoots ter promotie van fietsroutes, wandelroutes, cultuur, waterrecreatie en activiteiten voor kinderen.

Dus vind jij het leuk om, eventueel met jouw man, vrouw, vriend, vriendin of kinderen, mee te werken aan een shoot? Laat het ons weten!

Meld je aan en word model!

Foto’s en video’s die gemaakt worden tijdens de shoots worden ingezet voor verschillende producten ter promotie van de regio. Denk aan het Uit in de regio Magazine, fietskaarten of in het kader van verschillende themacampagnes. De beelden worden breed ingezet en verschijnen op sociale media, op drukwerk en soms zelf op reclamemasten langs de snelweg!

Uit in de regio Magazine - Stichting Bureau Toerisme
Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij zijn verhuisd!

naar Ommeren

Wijzig je administratie