Search
Close this search box.

B&B De Appelgaard bekroond in verkiezing beste B&B van Nederland

B&B De Appelgaard is in de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ bekroond tot beste B&B in de categorie met 3 tulpen. Van harte gefeliciteerd! De B&B’s die aan de verkiezing meededen zijn bezocht door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland en zijn in het bezit van een officieel keurmerk.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie werkt met tulpencategorieën. Dit is het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland, bekend van de roze tulpsymbolen. De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kent kwaliteitsklassen van 1 tot 5 tulpen, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe. Voor het eindklassement van de verkiezing is er gekeken naar objectief meetbare faciliteiten en voorzieningen, maar ook naar de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een volledig beeld van de kwaliteit en gastvrijheid van de B&B’s. De jaarlijkse verkiezing werd dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en laat een duidelijke ontwikkeling zien in het Nederlandse bed & breakfast-aanbod. De lat is in de loop der jaren steeds hoger komen te liggen. De accommodaties die de laatste jaren genomineerd worden, zijn daarvan het opvallendste bewijs.

De winst in de klasse met 3 tulpen is voor De Appelgaard in Culemborg. De Appelgaard is een gastvrije B&B die gesitueerd is in een voormalige boerderij aan de Lek, verscholen achter de dijk en vlak bij het historische stadje Culemborg. Maak een rondje door de honderd jaar oude hoogstamboomgaard en je kunt er ’s morgens genieten van een boerenontbijt vol streekproducten.

Dat de De Appelgaard een prachtige accommodatie is wisten wij natuurlijk allang! Zie hieronder een impressie van deze unieke locatie:

Winkelwagen
Scroll naar boven