Search
Close this search box.

Ondernemers in actie voor de Maas en Waalse Appeldag

Zaterdag 13 mei vindt de eerste Maas en Waalse Appeldag plaats. Deze dag is in het leven geroepen door Jos van Wamel en Stan van den Dobbelsteen. Zij willen hiermee de fruittelers Geert en Bianca van Aanholt een hart onder de riem te steken, nadat 320 fruitbomen zijn vernield bij het echtpaar, zoals vorige week te lezen was in de Maas&Waler.

Tijdens de Maas en Waalse Appeldag worden er op verschillende locaties in Maas en Waal appels verkocht om geld in te zamelen voor de fruittelers, maar ook ter promotie van de Maas en Waalse appel. De appels worden verkocht per zak van twee kilo voor 3 euro.

De appels zijn zaterdag te koop op de volgende plaatsen: de Markt in Druten, het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen, bij de Jumbo in Beneden-Leeuwen en bij Carwash Druten. De appels worden huis-aan-huis in Boven-Leeuwen verkocht door leden van Die Reifholzkapelle. Tijdens de Lentefair aan het water, die dit jaar in Appeltern is, worden zowel zaterdag als zondag appels verkocht. De Tuinen van Appeltern neemt een grote hoeveelheid appels af om in datzelfde weekend uit te delen aan alle bezoekers van het tuininspiratiepark.

Bestellen
Appels bestellen of meer informatie? Neem dan contact op via: Facebook/Maas en Waalse Appeldag of mail naar [email protected].

Winkelwagen
Scroll naar boven