Search
Close this search box.
Persreizen Rivierenland Gelderland Fietsprovincie 2017

Campagne Spring op de fiets van start

Op donderdag 13 april is de voorjaarscampagne ‘Spring op de fiets’ gestart. Deze campagne is onderdeel van de multimediale campagne van Gelderse streken en loopt tot en met 21 mei.

De campagne
Op geldersestreken.nl/fietsen staan tien ‘Spring op de fietsroutes’. Deze fietsroutes zijn gratis te downloaden. Vier van de tien routes worden uitgelicht met een filmpje van circa twee minuten. Dit wordt gedaan met een GoPro camera en een drone. In het filmpje neemt de local de kijker mee op de route, waardoor de kijker een bijzonder inkijkje heeft in het dagelijks leven van deze ambassadeur van de regio en de omgeving op leuke wijze beleeft.

Fietsen in Rivierenland

In Rivierenland kijk je mee met Nathalie van Verschuer, barones van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Zij zal de kijker laten zien hoe mooi de Lingeroute is en wat hoogtepunten onderweg zijn. In de downloadbare route is Nathalie ook zichtbaar, en geeft ze een speciale tip voor onderweg. Het filmpje van de Lingeroute zal 1 mei online verschijnen.

De video’s worden online breed uitgezet via Social Media, de website en bannering. Offline wordt er verwezen naar de filmpjes via o.a. een advertorial in FietsActief en een reportage in de fietsbijlage van de ANWB.

Banners
Om een zo groot mogelijk bereik te creëren is er een set met vijf verschillende banners gemaakt. Deze banners mogen in de campagneperiode door partners geplaatst worden op eigen online kanalen. 

Radiospots
Voor deze campagne zijn er verschillende radiospots gemaakt. De spots zijn te horen vanaf maandag 24 april. Heb je ze nog niet gehoord? Luister ze dan hier!


Meer informatie over de campagne vind je in de factsheet.

Winkelwagen
Scroll naar boven