Search
Close this search box.
cursusprogramma google-tools Duitse gast

Uitnodiging: grensoverschrijdende workshop Google-tools

De Regionale Bureaus voor Toerisme in Gelderland en Overijssel ondernemen steeds meer activiteiten op de Duitse markt. Duitsland is immers voor onze regio  een belangrijke groeimarkt – en de Duitsers komen hier graag. Zij vinden de Nederlander gastvrij en het gebied aantrekkelijk. Samen met Euregio bieden wij een cursusprogramma aan om de Duitser nog gastvrijer te ontvangen, maar ook om u meer wegwijs te maken in Duitse social media, google tools en online marketing voor de Duitse markt.

Om nieuwe gasten te werven is een goede zichtbaarheid in het Duitstalige world-wide-web onontbeerlijk.  Wie de zoekmachine Google begrijpt en de ´Google-tools´ zinvol inzet kan de vindbaarheid op Google.de bij de potentiële doelgroepen in Duitsland vergroten.

Ben je partner (met minimaal een basispakket) van Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland dan is deelname aan het cursusprogramma Google-tools helemaal gratis (niet-partners betalen €89,-). De cursus Google-tools (AdWords, Analytics en meer) wordt aangeboden op:

Donderdag 18 mei, vanaf 09.30 uur.

De cursus wordt georganiseerd bij Erve Hulsbeek (Oude Almeloseweg 13, 7576 PE in Oldenzaal).

Vanaf 09.30 uur: Inloop en ontvangst
10.00 – 10.10 uur: Begroeting
10:10 – 12:30 uur: SEO, SEA und Google Analytics (drie groepen)
12.30 – 13.30 uur: Netwerklunch
13.30 – 16.00 uur: Workshop ontwikkeling praktijk georiënteerde SEO/SEA strategieën in kleinere themagroepen
16.00 uur: Afsluiting en einde bijeenkomst

Aanmelden cursusprogramma Google-tools

Ben je een partner van RBT Rivierenland, dan kun je je kosteloos aanmelden voor  bovenstaande cursuss. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin voor welke cursus je je wilt aanmelden. Daarnaast ontvangen we graag een naam en e-mailadres. Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

Deze cursussen zijn onderdeel van het project Das Andere Holland

Mocht je vragen hebben over de cursussen, neem dan contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven