Search
Close this search box.
Denktank Fruitcorso

Denktank onderzoekt toekomst Fruitcorso

Stichting 4-Stromenland, de organisator van het jaarlijkse Fruitcorso in Tiel, heeft een denktank Fruitcorso in het leven geroepen. Een projectgroep onder leiding van Martin Hommersom gaat nadenken over plannen, waarmee het Fruitcorso de toekomst in kan en die invulling geven aan de wensen van bouwers en leggers, toeschouwers, sponsoren en regiobestuurders. Uiteraard is de randvoorwaarde dat het evenement blijvend kan worden bekostigd.

Martin Hommersom is al sinds 2003 betrokken bij het Fruitcorso en heeft in het verleden veel werk in bestuur en commissies gedaan.

Denktank Fruitcorso

In die werkgroep zitten onder meer afgevaardigden van de clubs, bestuur, ontwerpers, mensen uit het bedrijfsleven en openbaar bestuur. Het initiatief is ingegeven door financiële zorgen. Doel is om in ieder geval een verdienmodel te ontwikkelen, waarmee continuïteit gewaarborgd wordt. Momenteel betalen alleen bezoekers op de tribune een kaartje. Zowel corso als de tentoonstelling bij het Kalverbos is gratis.

Alle scenario’s liggen nog open. De voorzitters van de corsoclubs hebben donderdagavond tijdens een speciale bijeenkomst aangegeven positief te staan tegenover nieuwe initiatieven, die het mogelijk maken dat het Fruitcorso kan blijven bestaan.

Meer op Fruitcorso.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven