Search
Close this search box.
Doe mee Kersencampagne - kersen

Speel ook in op het kersenseizoen!

Nog heel even wachten en dan is het weer zo ver: het kersenseizoen! Dat is ook het moment waar we met onze toeristische promotie graag op inspelen. Door het vele kleinschalige aanbod rondom kersen te bundelen presenteren we ons graag als het leukste en lekkerste kersengebied om te bezoeken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Op de website Rivierenland.nl en Fruittuinvannederland.nl maken we ook dit jaar weer een speciale kersenpagina aan waar we alle activiteiten rondom kersen bundelen. Verder besteden we op onze sociale media extra veel aandacht aan de Kersencampagne 2017. De campagne is gericht op de consument en promoot de lokale aanbieders, B&B’s en restaurants en de kers. Om dit tot een groot succes te maken, kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Geef je activiteiten door

  • de start van de pluk/verkoop;
  • de locatie van je kersenwegstalletje en/of fruitautomaat;
  • plukdagen;
  • rondleidingen door de bongerd;
  • een leuke kortings- en/of winactie;
  • een speciaal Kersenarrangement in je hotel of B&B;
  • mooie of juist gekke foto’s van de bloei, groei en pluk van kersen;
  • weetjes over kersen;
  • een lekker recept uit uw streekwinkel, restaurant of bakkerij met kersen

En er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Deze inzendingen worden vervolgens uitgelicht op onze eigen kersenpagina en via onze social mediakanalen: Facebook, Twitter en Instagram. Dus heb je een product of arrangement dat inspeelt op kersen, en wil je ook opgenomen worden in onze promotie-activiteiten? Stuur dan een korte omschrijving, inclusief een goede foto, naar [email protected] of neem contact op met Anne Kregting voor meer informatie via 088 6363 893 of [email protected].

Word partner

Ben jij nog geen partner van RBT Rivierenland, maar wil je wel profiteren van de Kersencampagne 2017? Meld je dan nu aan voor een Basispakket en ontvang een welkomstbonus! De partners die al wel een Basispakket hebben, maar die hun activiteiten beter onder de aandacht willen brengen kunnen een socialmediacampagne afnemen. Voor slechts €100,- per week promoten wij jouw activiteiten onder de juiste doelgroep en trek je meer consumenten naar je bedrijf.

Bekijk hier ook de nieuwsbrief over de Kersencampagne 2017.

Winkelwagen
Scroll naar boven