Search
Close this search box.

Uitwisseling Kromme Rijnstreek-Rivierenland was een groot succes!

Op maandag 8 mei vond een informatieve bijeenkomst plaats in Rivierenland die werd georganiseerd door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland in samenwerking met ondernemers uit Rivierenland. De bijeenkomst werd bijgewoond door ondernemers uit de Kromme Rijnstreek en Rivierenland. Doel van deze bijeenkomst was kennisontwikkeling, professionalisering en versterken van het onderlinge netwerk. Het was een geslaagde dag! Hierbij een terugblik:

Het ontvangst vond plaats bij ‘t VeerHuys in Beusichem met koffie en een heerlijke punt dadeltaart. Vervolgens per bus langs B&B De Appelgaard naar Jachthaven en Camping De Helling waar we werden opgewacht door enthousiaste gidsen van Stichting Stadsgidsen Culemborg. De gidsen hebben ons meegenomen door de historische binnenstad van Culemborg. Wist je dat de metalen pin bij het Stadhuis in Culemborg werd gebruikt om de schofthoogte van paarden te kunnen bepalen? Wil je zelf een stadswandeling maken door Culemborg? Klik hier. Als afsluiting van de stadswandeling hebben we koffie met een heerlijk stuk taart genuttigd bij Lekkers aan de Lek.

Na de koffie met gebak begon de bustour door Rivierenland. De bustour startte in Culemborg en ging via B&B Camping De Hoge Kuil langs Werk aan het Spoel. Vervolgens zijn we naar Heerlijkheid Mariënwaerdt gereden waar we een bezoek hebben gebracht aan de Landgoedwinkel en een vruchtensapje hebben gedronken. Via de Appeldijk en Buurmalsen weer terug naar ‘t VeerHuys in Beusichem waar een heerlijke lunch op ons te wachten stond. Gedurende de bustour heeft de voorzitter van TIP Culemborg ons alle ins en outs verteld over de omgeving.

Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

  

Winkelwagen
Scroll naar boven