Search
Close this search box.

Fietsers langs de Lingeroute onderweg extra blij verrast

Maandag 19 juni werden fietsers in Rivierenland op initiatief van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland in samenwerking met de gemeente Lingewaal en Restaurant Oud Vuren gastvrij onthaald. Aangezien niet alle horeca op maandag open is, konden fietsers toch genieten van een heerlijke kop koffie en een punt ambachtelijke appeltaart onderweg.

De Lingeroute is een van de populairste fietsroutes door Rivierenland en wordt dagelijks gefietst door ontzettend veel fietsliefhebbers. In de kersenperiode is de route extra populair, en komen er veel bezoekers speciaal naar Rivierenland om de Lingeroute te fietsen.

Fietsers die op deze maandag de Lingeroute fietsten werden onderweg blij verrast. Langs de route troffen zij namelijk de foodtrailer ‘Meneertje Appeltaart’. Hier kon men voor een kleine bijdrage van €1,- genieten van een heerlijke kop koffie en een punt ambachtelijk bereidde appeltaart.

Deze actie is een initiatief van RBT Rivierenland in samenwerking met de gemeente Lingewaal en Restaurant Oud Vuren. “We willen hiermee de bezoekers een warm welkom heten in Rivierenland”, aldus Richard de Bruin, directeur RBT Rivierenland. Ook met dit soort ludieke acties zet RBT Rivierenland zich in om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de vrijetijdseconomie in Rivierenland.

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven