Search
Close this search box.
Velo-City

Rivierenland goed vertegenwoordigd op Velo-city

Van 13 tot en met 16 juni vond in Nijmegen Velo-city plaats. Op ‘s werelds grootste fietscongres laat nationaal en internationaal publiek zich informeren en inspireren op fietsgebied. Ook vanuit Gelderland hebben we samen met partners laten zien wat we te bieden hebben en met welke professionaliteit we fietsen als thema op de kaart zetten.

Samenwerking Holland Leisure Cyling

Tegelijkertijd met het congres was er een informatiebeurs waar de congresbezoeker zich kon laten inspireren. De Gelderse Bureaus voor Toerisme, Uit®waarde en Folkersma Routing en Sign, het Nationaal Fietsplatform en Leisure Experts hebben gezamenlijk een stand ‘Holland Leisure Cycling’ ingericht. De bezoeker maakte er kennis met het toeristisch fietsproduct van de diverse Gelderse streken. Uit®waarde informeerde bezoekers over activiteiten met de veerponten, routeontwikkeling en routebeheer. Folkersma en Sign, marktleider in Nederland op gebied van toeristische bewegwijzering, toonde zijn mogelijkheden op dat gebied. De organisatie Leisure Experts liet zien hoe je rondom fietsen een jaarlijks terugkerend evenement kan organiseren, het concept van Meimaand Fietsmaand.

In de stand hebben we naast gezamenlijk Gelders materiaal ook volop het RVRNLND-magazine, het Rivierenland routemagazine en de pontjeskaart uitgedeeld aan bezoekers.

Winkelwagen
Scroll naar boven