Search
Close this search box.

FruitDelta Rivierenland presenteert: De Nationale Kersenparty

Op 23 juni wordt in de St. Maartenskerk in Tiel de Nationale Kersenparty georganiseerd. Een exclusief zakelijk netwerkevenement met een inspirerend programma, omlijst met een preuvenement van  smaakvolle streekproducten.

In samenwerking met de gemeente Tiel organiseert het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland het netwerkevent: de Nationale Kersenparty. Hét platform om de relaties vanuit het gebied te verbinden met het provinciale, nationale en internationale netwerk en waarbij de kers, gekozen als symbool voor het fruit, staat voor de eigenheid van FruitDelta Rivierenland. De Nationale Kersenparty vindt jaarlijks plaats op de laatste vrijdag in juni in een van de Rivierenlandse gemeenten. De eerste editie van de Nationale Kersenparty vindt plaats op vrijdag 23 juni van 16.00 tot 20.00 uur in de St. Maartenskerk in gastgemeente Tiel.

Het Nederlandse Rode Kruis
Om de gezonde ambities te onderstrepen is het Nederlandse Rode Kruis gekozen als het begunstigde goede doel. Deze organisatie en het werk dat zij doen, spelen een belangrijke rol tijdens de bijeenkomst. Een deel van de opbrengst van het evenement wordt jaarlijks geschonken ten gunste van de hulpverleningsactiviteiten van het Nederlandse Rode Kruis.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de Nationale Kersenparty kun je vinden op Nationalekersenparty.nl. Registreren kan vanaf volgende week via de website. Mocht je je alvast willen aanmelden kan dat door een bericht te sturen naar [email protected].

Winkelwagen
Scroll naar boven