Search
Close this search box.
TRIP Bommelerwaard

TRIP Bommelerwaard vanaf 3 maart weer open

Het Toeristisch Recreatief Informatie Punt (TRIP Bommelerwaard) in Zaltbommel gaat vrijdag 3 maart weer open. In maart alleen nog op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, in de maanden daarna gelden onze zomeropeningstijden. De vrijwilligers staan weer paraat om bezoekers te informeren over de toeristische mogelijkheden in Zaltbommel en de prachtige Bommelerwaard. Kijk ook op de vernieuwde website www.tripbommelerwaard.nl voor informatie over wat te doen en wat te zien en de vele mogelijkheden voor leuke uitjes.

Stadswandelingen, cultuurarrangementen, Aardbeiendag

Ook dit jaar staan er weer genoeg activiteiten op de planning. Maandelijks organiseren we een stadswandeling met gids, is de jaarlijkse Aardbeiendag op 17 juni gepland en zijn het hele jaar door interessante cultuurarrangementen Zaltbommel te boeken.

Vacature vrijwilligers TRIP Bommelerwaard

Lijkt het je leuk om bezoekers wegwijs te maken in Zaltbommel en de Bommelerwaard, heb je tijd om minstens één dagdeel in de week baliedienst te doen, ben je woonachtig in de Bommelerwaard en heb je affiniteit met toerisme, kom dan het leuke team van TRIP Bommelerwaard versterken en stuur ons een berichtje op [email protected].

Winkelwagen
Scroll naar boven