Search
Close this search box.
Campings Maas en Waal

Campings Maas en Waal doen al goede zaken

De Maas en Waalse campinghouders zijn tevreden over het voorseizoen. Met Pasen was het nog rustig, maar met Hemelvaart en Pinksteren zaten de campings in het Land van Maas en Waal goed vol.

“Geweldig”, zegt Adri van Ooijen, eigenaar van camping Het Groene Eiland in Appeltern. “We hebben even op het mooie weer moeten wachten, maar we hebben met Hemelvaart en Pinksteren supergoed gedraaid. Over het hele voorseizoen een kleine plus ten opzichte van vorig jaar.”

Veel drukker campings Maas en Waal

Collega Jos van Gruijthuijsen heeft op zijn camping Het Molenstrand vooral vaste plaatsen, maar merkte aan de hotelkamers en de horeca dat het veel drukker was dan andere jaren. “We hebben het nog nooit zo druk gehad, ongelooflijk”, reageert hij. “Zo’n 20 procent meer gasten dan vorig jaar, minstens. Ook de hotelkamers bij Moeke Mooren waren bijna continu bezet.” Hij ziet nu meer toeristen uit België. “We hadden altijd al veel Duitsers, en zien een duidelijke groei van het aantal Belgen. Er zijn ook veel mensen uit eigen land, vooral met elektrische fietsen. We hebben een oplaadpunt, daar staan ze soms voor in de rij.”

We hadden altijd al veel Duitsers, en zien een duidelijke groei van het aantal Belgen. Jos van Gruijthuijsen van camping Het Molenstrand.

Lees verder op Gelderlander.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven