Search
Close this search box.

Jochem van Gelder veilt kunstwerk tijdens Nationale Kersenparty

Nog twee dagen tot de Nationale Kersenparty in Tiel. Alle voorbereidingen voor het evenement verlopen naar wens. Zelfs het weer werkt mee aan onze belofte: een zwoele zomeravond! Tijdens deze avond zal Jochem van Gelder een kunstwerk van Lothar Vigelandzoon veilen ten bate van het Nederlandse Rode Kruis. 

Veiling Nationale Kersenparty

Veiling Nationale KersenpartyKunstenaar Lothar Vigelandzoon Art Gallery stelt zijn werk tentoon tijdens deze exclusieve zomeravond: Sculpturen van fruit in brons vervaardigd. Deze ‘Sweet Heart Single’ is speciaal gemaakt voor de veiling die gaat plaatsvinden onder leiding van Jochem van Gelder! De opbrengst gaat naar het begunstigde goede doel: Het Nederlandse Rode Kruis. Wij nodigden u van harte uit om deel te nemen aan deze veiling!

Programma

Tijdens de avond vertellen wij meer over de ambities, ontwikkelingen en innovaties in deze prachtige regio. Spreekstalmeester Sylvia Koster, hoofd communicatie, gemeente Zaltbommel, gaat o.a. in gesprek met de betrokken partijen aan de hand van een 5-tal vragen. Daarnaast vindt er onder leiding van veilingmeester Jochem van Gelder een bijzondere veiling plaats! Benieuwd wat u nog meer kunt verwachten? Bekijk hier het volledige programma!

Over de Nationale Kersenparty

De Nationale Kersenparty is een evenement, zonder winstoogmerk, waarbij we met vele bedrijven, overheden en organisaties in de regio de handen ineenslaan om deze exclusieve party tot een waar visitekaartje van de streek te maken. Ondersteund door ondernemersverenigingen Betuwe in Zaken, Ondernemend Maas en Waal, Ondernemers Coöperatie Tiel en Rabobank, nodigen we bedrijven uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van samenwerking te verkennen. De Nationale Kersenparty werkt ook in de uitvoering samen met regionale partijen rondom de huisstijl en communicatie, eventsupport en faciliteiten. Zo bouwen we niet alleen aan een krachtig streekeigen evenement, maar verrijken we ook onderling het netwerk voor andere activiteiten. Elk jaar vindt de Nationale Kersenparty plaats op de laatste vrijdag in juni in een van de Rivierenlandse gemeenten, te beginnen in 2017 in de gastgemeente Tiel.

Winkelwagen
Scroll naar boven