Search
Close this search box.
Regiopromotie

Streekpromotie Betuwe

Wie kent de Betuwe niet? Ter promotie van deze prachtige regio vol bloesem en fruitboomgaarden zetten we jaarlijks in op diverse promotie. Zo is er een website ontwikkeld, wordt de succesvolle Bloesem- en Fruitalert duizenden keren gedownload bestaat er een Betuwe-app en rijdt er inmiddels een vrachtwagen rond.

Welkomindebetuwe.nl

In het kader van streekpromotie van de Betuwe heeft Bureau Toerisme de toeristische website Welkomindebetuwe.nl gerealiseerd waarop het totaalaanbod van toeristisch recreatief Betuwe getoond wordt. Een website boordevol  inspiratie: tips, POI’s, routes en evenementen. 

Beeldmerk Betuwe

Het ontwikkelde toeristisch recreatieve beeldmerk voor de Betuwe. Gebruik het beeldmerk ook! Graag zien we wel vooraf even een conceptontwerp via [email protected]

3-daagse Bloesemroute

In 2021 is de 3-daagse bloesemroute ontwikkeld waarin ook de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal betrokken worden.

Betuws Best

Wie de Betuwe bezoekt en bij een boerderijwinkel of streekmarkt stopt, ziet producten met het Betuws Best streekmerk. Betuws Best is een overkoepelend label voor streekproducten. Ondernemers kunnen zich met dit label gezamenlijk profileren.

Vrachtwagens Betuwe

FruitNL uit Ommeren rijdt sinds 2020 met vrachtwagens, gesierd met wervende reclame voor de Betuwe door Nederland en Duitsland om het toerisme hier te promoten.

De Betuwe-app

In de Betuwe-app vind je alles wat de regio de Betuwe te bieden heeft! Mooie routes, adressen van heerlijke restaurants, gezellige B&B’s en fijne hotels. Daarnaast vind je in de app toeristische informatie en leuke weetjes.

Megaletters #Betuwe

Het merk Betuwe is geliefd onder de toerist. De bijna drie meter hoge letters van de Betuwe zijn een initiatief van Bureau Toerisme. De letters staan in een fruitkist waardoor ze verplaatsbaar zijn en op iedere locatie in de Betuwe in te zetten zijn door evenementen, ondernemers en gemeenten. Heeft u interesse om de letters op uw terrein te plaatsen? Wij horen het graag. 

Betuwe Grand Cru

De Betuwse streekproducten kenmerken zich door de eerlijke en de ambachtelijke manier waarop ze worden gemaakt. De Betuwse wijnen daar een goed voorbeeld van. De Betuwse wijnen behoren zelfs tot de beste wijnen van de lage landen!

Winkelwagen
Scroll naar boven