Search
Close this search box.

Uitnodiging: Opening Toeristisch Seizoen 2018

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland organiseert op vrijdag 16 maart de Opening Toeristisch Seizoen in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Het is alweer de 14e editie van dit jaarlijkse netwerkevenement waarvoor zich al meer dan 130 mensen hebben aangemeld. Ook dit jaar zijn overheden, het bedrijfsleven en andere geïnteresseerden van harte uitgenodigd. Op het programma staat onder meer de bekendmaking van de resultaten Monitor Vrijetijdseconomie Rivierenland.

De focus van het netwerkevenement zijn de toeristische en economische ontwikkelingen en kansen in Rivierenland op het gebied van vrijetijdseconomie. Er wordt terug-, maar vooral vooruitgekeken naar het komend seizoen. De inspirerende middag wordt geopend door wethouder Han Looijen van de Gemeente Zaltbommel. Ook Thomas Steenkamp, voorzitter van de Raad van Toezicht van het RBT Rivierenland komt aan het woord. Verder blikt gedeputeerde Bea Schouten vooruit op het beleid dat de provincie Gelderland de komende twee jaar gaat voeren.

Resultaten Monitor Vrijetijdseconomie Rivierenland

Tijdens het toeristische netwerkevenement worden de resultaten van de Monitor Vrijetijdseconomie Rivierenland bekendgemaakt. Het onderzoek geeft inzicht in de bestedingen van bezoekers en het aantal banen in de sector. Het is de vierde keer dat het onderzoek is uitgevoerd en hierdoor kan de ontwikkeling van meerdere jaren in beeld gebracht worden.

Uitreiking Toerisme Award Rivierenland

Voorzitter Jan de Boer, van het Speerpuntberaad Recreatie en Toerisme reikt tijdens de Opening Toeristisch Seizoen de Toerisme Award Rivierenland 2018 uit. De Toerisme Award is een waardering voor het ondernemerschap. Vorig jaar ging de prijs naar Vakantiepark Eiland van Maurik.

Opening eerste ronde 2018 Regionaal Investeringsfonds FruitDelta Rivierenland

Hans Beenakker, voorzitter Regio Rivierenland en Economic Board FruitDelta Rivierenland, opent de eerste ronde 2018 van het Regionaal Investeringsfonds FruitDelta Rivierenland. Het project Design Fruitstalletjes Rivierenland is mede tot stand gekomen dankzij een bijdrage uit het fonds.

Design Fruitstalletjes

Verder is er aandacht voor het project Design Fruitstalletjes Rivierenland. Jolijn Zwart-van Kessel, coördinator Platteland Rivierenland, maakt de winnaar van de ontwerpwedstrijd voor originele fruitstalletjes bekend.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Opening Toeristisch Seizoen 2018. De middag vindt plaats bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en start om 14.00 uur. Het programma eindigt om 16.30 uur waarna er wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Alleen een aanmelding vooraf geeft je toegang tot dit netwerkevenement. Meld je zo snel mogelijk aan via onderstaande button.

Eventbrite - Opening Toeristisch Seizoen 2018

Meer informatie over het programma, de locatie en de gastenlijst vindt u op Openingtoeristischseizoen.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven