Workshop: Verdiep je in recreatieve routenetwerken

21 november 2023 - Natuurlijk GRUUN

We nodigen je uit voor een speciale workshop om samen te duiken in het potentieel van routes, het ontdekken van nieuwe kansen en brainstormen we over productontwikkeling en verbeteringen van het netwerk. Dit is dé kans om mee te denken en te helpen om Rivierenland nog aantrekkelijker te maken voor zowel bezoekers als ondernemers.

De workshop

Stel je eens voor: je fietst langs een kabbelende rivier, struint door onze groene velden of hopt op een paard voor een ontspannen tocht. Onderweg spot je coole bezienswaardigheden en ja, daar aan de horizon zie je dat gezellige terrasje al. Perfect voor een tussenstop met een koud drankje en een smakelijk hapje. 

Die beleving? Dat is de charme van onze recreatieve routes in Rivierenland. Maar, het zijn niet zomaar routes. Ze creëren herinneringen, brengen mensen bij elkaar en laten iedereen, keer op keer, onze prachtige regio (her)ontdekken.

Als ondernemer in recreatie, toerisme of retail heb jij goud in handen! Door slim gebruik te maken van de routenetwerken kun je je zaak nóg succesvoller maken. Klinkt interessant, toch? Hier gaan we samen mee aan de slag tijdens de workshop.

Wie zijn er aanwezig?

  • Miranda Rosmalen – Druten centrum / Hart van Beuningen
  • Leo Leenders – Aan de Linge Recreatie
  • René van IJzendoorn – Van IJzendoorn Marketing Advies
  • René Parijs – Marechausseemuseum Buren
  • Famke Welling – Uit®waarde

Praktische informatie

Waar?              ‘Natuurlijk GRUUN’, Ommeren
Wanneer?       Dinsdag 21 november 15:00 – 17:00 uur.
Aanmelden?   Meld je aan vóór 17 november via deze link*

Zien we je daar? Samen boosten we het toerisme en zetten we Rivierenland nog meer op de kaart!

* De workshop is gratis voor partners van Stichting Bureau Toerisme. Ben je geen partner? Dan kun je deelnemen voor €25,- per persoon. Hiervoor ontvang je van ons een factuur na je aanmelding via eventbriteMaximaal 2 personen per organisatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven