Search
Close this search box.

Opening Toeristisch Seizoen 2023

24 maart 2023 - MOlEN DE ZWALUw Kesteren

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor het netwerkevenement Opening Toeristisch Seizoen.  Nog even en dan gaan we van start! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over dit evenement. We kijken uit naar je komst!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wie zijn er aanwezig?

Wij hopen tijdens deze 17e editie weer een mooie club relaties te mogen ontvangen en trakteren op een mooi programma, maar vooral elkaar weer te ontmoeten. Benieuwd wie zich al heeft geregistreerd en wie je dus kunt treffen? Bekijk hier de gastenlijst voor de 17e editie. Om een indruk te krijgen wie er in 2022 tijdens de 16e editie aanwezig waren kun je hier kijken.

Opening Toeristisch Seizoen 2019

Programma

Bureau Toerisme heeft een interessant programma samengesteld met verschillende sprekers over de thema’s Retailtainment en Branding/Samenwerking. Natuurlijk komen de (nieuwe)projecten uit de eigen regio en de uitreiking van de Toerisme Award ook aan de orde.

 • 12:00 – 13:00: Lunch*
 • 13:00 – 13:30: Ontvangst
 • 13:30 – 14:45: Opening, gastsprekers retailtainmentprojecten Bureau Toerisme       
 • 14:45 – 15:15: Pauze
 • 15:15 – 16:15: gastspreker branding/samenwerking, projecten Bureau Toerisme
 • 16:15 – 16:30: Uitreiking Toerisme Award 2023
 • 16:30 – 17:00: Netwerkborrel
*Er zijn al ruim 30 aanwezigen die zich ook aangemeld hebben voor de lunch. Wil je alsnog deelnemen aan de lunch van 12:00 – 13:00 uur? Meld je hier dan voor aan. Je kunt gebruik maken van de lunch tegen betaling van 15,00 euro per persoon excl. servicekosten.
spreker opening toeristisch seizoen

Praktische informatie voor je bezoek

No-show regeling
Heb je je ingeschreven maar kun je toch niet komen? Meld je dan op tijd af door te mailen naar [email protected]. In verband met de kosten en onze ecologische voetafdruk werken wij met een no-show regeling van 25 euro wanneer je je niet hebt afgemeld.

Tickets
We scannen je ticket bij de ingang. Deze hoef je dus niet uitgeprint mee te nemen.

Parkeren
Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op het terrein van Molen de Zwaluw.

Locatie
De Opening Toeristisch Seizoen 2023 vindt plaats bij Molen de Zwaluw in Kesteren. Molen ‘de Zwaluw’ biedt een sfeervolle ambiance waar wij je graag de 24e ontvangen.

Batterijenweg 19c
4041 DA Kesteren
molendezwaluw.nl

Stuur je vraag in!

Retailtainment is de combinatie van retail en entertainment, een marketingconcept met als doel een winkelgebied te transformeren naar een leisure omgeving. Retailtainment kan de oplossing zijn voor veel problemen waar jouw dorps- en/of stadskern tegenaan loopt.

Stel je vragen  
Tijdens de bijeenkomst delen (internationale) experts, Margreet Papamichael en Bart Dohmen, hun kennis met jullie over dit onderwerp. We geven jou de gelegenheid om specifieke vragen aan de experts te stellen. Stuur deze brandende vragen vooraf naar ons toe via [email protected] en zij geven antwoord tijdens de bijeenkomst.

Betuws Best inspiratietafel

Vanuit het streekmerk Betuws Best leveren diverse ondernemers producten aan voor de inspiratietafel. Deze tafel laten wij mooi aankleden, zodat je kunt zien wat er allemaal mogelijk is met deze heerlijke streekproducten. 

Neem vooral een kijkje en laat je inspireren!

Bekijk hier alle informatie over de inspiratietafel. Wil je producten aanleveren voor de Betuws Best inspiratietafel? Laat het ons voor 15 februari weten via [email protected] of reageer op dit bericht.

Toerisme Award 2023

Vast onderdeel van het programma tijdens de ‘Opening Toeristisch Seizoen’ is de uitreiking van de Toerisme Award. Met deze Award wilt Bureau Toerisme haar waardering uitspreken aan ondernemers die met hun ondernemerschap een bijzondere bijdrage leveren aan de regio. 

Deze ondernemers gingen de winnaar van de Toerisme Award Rivierenland 2023 voor:

 • Stephanie de Graaff – De Hofhouding & Vicini (2022)
 • Jos van Gruijthuijsen † – (2021)
 • Ben van Ooijen – De Tuinen van Appeltern (2020)
 • Floor Peters – Fruitpark Hotel (2019)
 • Edwin Cretier – De Gouden Molen (2018)
 • Lennard Kempers – Vakantiepark Eiland van Maurik (2017)
 • Patrick Jansen – Holland Evenementen Groep (2016)
Seijbel Photography-8585

Een terugblik...

Bekijk hier de aftermovie van de Opening Toeristisch Seizoen 2022.

Winkelwagen
Scroll naar boven