Search
Close this search box.

Regiopromotie 2024: reserveer jouw plek!

De zomervakantie is in volle gang maar achter de schermen werken we alweer hard aan de nieuwe editie van het Uit in de regio Magazine! Het Uit in de regio Magazine is met een oplage van 50.000 exemplaren het grootste vrijetijdsblad van Midden-Nederland. De nieuwe editie komt in het eerste kwartaal van 2024 uit. Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden! 

Het Uit in de regio Magazine wordt uitgegeven door Bureau Toerisme en is onderdeel van de marketing van Rivierenland en de populaire streken Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Voorwaarde voor deelname aan het magazine is je aanmelding als partner van Bureau Toerisme. Voor een basisbijdrage van €150 excl. btw kun je deelnemen aan onze producten en diensten. Samen laten we zien hoe mooi het hart van ons land is. Daar gaat het ons om.

Reserveer jouw plek!
De nieuwe editie van het Uit in de regio Magazine komt in het eerste kwartaal van 2024 uit. Reserveer snel jouw plek om gegarandeerd jouw publicatie in deze nieuwe editie vast te stellen. Bekijk hier de mogelijkheden of download de Tarievensheet regiopromotie.

Deelgenomen aan de 2023 editie?
Partners die deelnamen aan het Uit in de regio Magazine 2023 bieden wij een voordelig tarief aan bij doorplaatsing naar de editie van 2024. Neem contact op voor de voorwaarden en de voordelige tarieven!

Contact
Wil je een plek reserveren, heb je behoefte aan meer informatie of heb je vragen? Je kunt ons bereiken via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven