Search
Close this search box.

Meimaand fietsmaand

Mei 2024

De maand mei stond volledig in het teken van al fietsend het rivierengebied ontdekken. Door middel van een feestelijke aftrap, online campagne en diverse printproducten werden consumenten gestimuleerd om in de maand mei op de fiets te stappen en op avontuur te gaan in eigen land! 

Themacampagne: Meimaand Fietsmaand

De Meimaand Fietsmaand is een vast onderdeel van onze campagnekalender. Deze campagne voeren we uit voor het rivierengebied en wordt mogelijk gemaakt door verschillende projecten:

  • Streekmarketing Land van Maas en Waal
  • Streekmarketing Bommelerwaard
  • Samenwerking ‘Over de Maas’
  • Communicatie en productontwikkeling Pact van Loevestein – Nieuwe Hollandse Waterlinies

De campagne wordt versterkt door de inzet van media vanuit de awareness campagne van Gelderland levert je mooie streken, mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

In het kort: de campagneonderdelen

Meimaand Fietsmaand pakket

Via de webshop van de consumentenwebsite Uit in de regio was een Meimaand Fietsmaand pakket te bestellen. Een compleet routepakket, inclusief:

  • De Rivierenland fietskaart
  • 11x verschillende routeboekjes met tips
  • Fietslabels
  • Het Uit in de regio Magazine
Meimaand Fietsmaand Routepakket

E-magazine - Op pad met Eva

Gedurende de campagne is het voor consumenten mogelijk geweest om je aan te melden voor het E-magazine ‘Op pad met Eva’ editie Meimaand Fietsmaand en het magazine te downloaden. In het magazine komen verschillende onderdelen uit de Meimaand Fietsmaand aan bod. Verschillende fietsroutes, het routepakket en de Pontjesdagen.

Lever gratis je activiteiten aan

Organiseer jij leuke activiteiten of arrangementen die aanhaken op de Meimaand fietsmaand in het rivierengebied? 

Ben je een organisatie of ondernemer in het rivierengebied? Lever dan gratis je activiteit of arrangement aan via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op via [email protected]

Word partner van Meimaand Fietsmaand

Versterk je rol in het fietsen door Nederland

Ben je een Nederlandse organisatie die gelooft in de kracht van fietsen en het bevorderen van een gezonde, duurzame levensstijl? Overweeg dan om partner te worden van Meimaand Fietsmaand en laat je betrokkenheid bij het Nederlands recreatief fietspubliek zien.

Meimaand Fietsmaand is een jaarlijks terugkerende campagne die mensen van alle leeftijden en achtergronden aanmoedigt om de fiets te pakken en Nederland op een actieve en milieuvriendelijke manier te verkennen. Met onze campagne bereiken we al meer dan 4 miljoen mensen. Dit aantal kan alleen maar groeien door samen te werken. Als partner van Meimaand Fietsmaand krijg je de unieke kans om je organisatie te verbinden met dit groeiende netwerk van fietsliefhebbers en promotors.

Wie kan partner worden?

Alle toeristische organisaties, zoals VVV’s, Bureau’s voor toerisme en fietsclubs in heel Nederland.

Nieuwsberichten - Meimaand fietsmaand

Feestelijke opening van de Meimaand Fietsmaand

De zon schijnt en het is al heerlijk warm als we de genodigden verwelkomen op de historische locatie Fort bij Asperen. Het is de perfecte dag om de Meimaand Fietsmaand feestelijk in te luiden. Marc Satijn en zijn collega’s van Fort bij Asperen serveren koffie, thee en iets lekkers op het terras naast de genieloods.

Lees verder »

Feestelijke opening van Meimaand Fietsmaand door Frans Duijts

De Meimaand Fietsmaand is op woensdag 1 mei feestelijk geopend door de Betuwse zanger Frans Duijts op de historische locatie Fort bij Asperen. Hij gaf het startsein voor een fietstocht van Fort bij Asperen naar Werk aan het Spoel in Culemborg, een etappe die onderdeel is van de ‘Fietsen langs forten’ route.   Deze fietsroute

Lees verder »

Opening Meimaand Fietsmaand 2024

Meimaand Fietsmaand 2024 staat op het punt te beginnen en belooft met een verwacht bereik van maar liefst 4 miljoen mensen een onvergetelijke ervaring te worden. Deze jaarlijkse campagne belicht ons schitterende rivierengebied door middel van 11 zorgvuldig geselecteerde fietsroutes. De aftrap op 1 mei vindt plaats bij Fort Asperen, een historische locatie die het

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven