Search
Close this search box.

Ontbijt ontmoet het streekproduct

Rust, ruimte en gemoedelijkheid, in de bedstee of op de hooizolder, er zijn genoeg pareltjes van logeeradressen te vinden in de Betuwe. Daarnaast staat de streek bekend om de enorme variëteit aan streekproducten. De Betuwe is dan ook leverancier van gevarieerd en gezond voedsel in Nederland. Veel bedrijven in dit gebied bestaan al meer dan 100 jaar!

Bijeenkomst B&B en partners Betuws Best

Op dinsdag 22 juni aanstaande houden wij mede daarom een bijeenkomst met Bed and Breakfast ondernemers uit de regio en de partners van Betuws Best. Deze bijeenkomst staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en de kracht van waar we in deze streek zo goed in zijn; samenwerken.

De middag wordt geleid door inspirerende sprekers tijdens een kennissessie over het verbinden van het gastenontbijt bij B&B’s en de heerlijke streekproducten van partners. Hoe kan dit vorm krijgen en waar moet je beginnen? Sprekers als Marja Groen van LaDifferenza zal eenieder meenemen in het verhaal over het creëren van een iconische imagobeleving en hoe je de stap zet naar het positioneren van jouw formule als merk.

Het Fruitcorso wil net als andere evenementen in onze regio meer een verbinding maken met de streek(producten). Wil je weten hoe zij dat gaan doen?

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 22 juni 2021

Tijd: Van 13.00 uur tot 15.00 uur

Locatie: Molen de Zwaluw in Kesteren.

Wij hopen u dinsdagmiddag 22 juni te mogen verwelkomen.

Aanmelden kan door middel van de onderstaande link met uw naam en bedrijfsnaam (1 persoon per bedrijf). Deze bijeenkomst zal volgens de corona maatregelen georganiseerd worden waarbij er een maximum van 50 personen aangehouden wordt (25 B&B ondernemers en 25 streekproducenten).

Er zijn speciale tafels om streekproducten te presenteren. Kom je naar deze middag met enkele streekproducten voor de presentatietafels, laat het ons weten, via [email protected].

Winkelwagen
Scroll naar boven