Search
Close this search box.

Inspiratietour 25 september: Meld je nu aan!

Na een geslaagde inspiratietour in maart zijn we op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van de tweede editie. Als Stichting Bureau Toerisme nodigen we je van harte uit om op 25 september mee te gaan met de inspiratietour die ons langs mooie ontwikkelingen in de regio voert. Het wordt een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en waardevolle inzichten. Het is dé kans om te leren van collega-ondernemers, meer te weten te komen over de laatste ontwikkelingen in de regio en waardevolle inzichten op te doen.

We starten de inspiratietour bij Natuurlijk GRUUN in Ommeren, de plek waar wij vanaf half september kantoor houden, waarna we met de Betuwe touringcar van Krol Reizen op pad gaan in de regio. Onze eerste stop is Landal De Wielsche Dreef in Eck en Wiel, een gloednieuw vakantiepark dat momenteel in ontwikkeling is. Tijdens de tour krijg je de primeur om kennis te nemen van dit bijzondere project en ontdek je waarom dit park binnenkort dé hotspot zal worden voor toeristen in onze streek.

Vervolgens vertrekken we naar de Zandmeren in de Bommelerwaard, waar we te gast zijn bij Restaurant Dukdalf in Kerkdriel. Hier krijgen we een inspirerende presentatie van Kompan, een bedrijf gespecialiseerd in speel- en sporttoestellen, die ons zal inlichten over de nieuwste trends in bewegen en spelen, een steeds relevanter wordend thema in onze sector.

We sluiten de dag af in het imposante Rijksmuseum Slot Loevestein, waar directeur Ed Dumrese ons zal verwelkomen. Hij neemt ons mee in de ambitieuze plannen, evenals het masterplan voor de verdere ontwikkeling van dit historische gebied. Het biedt niet alleen de unieke kans om het Rijksmuseum Slot Loevestein van binnen te bekijken, maar ook om te horen hoe de plannen van het museum kunnen bijdragen aan de regionale ontwikkeling.

De inspiratietour is bij uitstek geschikt voor ondernemers, medewerkers van TOP’s en infoposten, ambtenaren, bestuurders en andere betrokkenen die willen leren, netwerken en zich laten inspireren door de mogelijkheden en ontwikkelingen in hun eigen regio. Meld je snel aan en ga op 25 september mee op inspiratietour door de regio!

Benieuwd naar de vorige editie? Je vindt een terugblik op de inspiratietour in maart op de website van Stichting Bureau Toerisme, ga voor een kleine impressie naar onze mediabank.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij gaan verhuizen

Per 18 september 2024