Nieuws
Nieuws uit jouw regio

Fruitcorso Tiel genomineerd als Unesco-erfgoed
[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-k60gs6q6′] [av_slide_full id=’15426′ av_uid=’av-ivt2f5′][/av_slide_full] [/av_slideshow_full] [av_heading heading=’Fruit- en bloemencorso

Monitor Vrijetijdseconomie van start!
[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-k5xzme3c’] [av_slide_full slide_type=’image’ id=’15281′ video=’http://’ mobile_image=” fallback_link=’http://’ video_format=” video_ratio=’16:9′

Holland Evenementen Groep zoekt een Allround horeca medewerker
Ben jij onze Rudolph of Miljuschka? Is horeca echt een van jouw passies? Op onze unieke evenementenlocatie zoeken we naar talent voor in de keuken

Holland Evenementen Groep zoekt een Allround events medewerker
Holland Evenementen Groep is op zoek naar een Allround Events Medewerker. Wat ga je doen? Groepen begeleiden bij activiteiten Meedraaien tijdens evenement Ervaringen creëren voor

Nieuwste editie Rivierenland Magazine
[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-k5ny3pt6′] [av_slide_full slide_type=’image’ id=’14960′ video=’http://’ mobile_image=” fallback_link=’http://’ video_format=” video_ratio=’16:9′

RBT Rivierenland aanwezig op de Touristikmesse in Kalkar
[av_slideshow_full size=’featured_large’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-k5qq6a18′] [av_slide_full slide_type=’image’ id=’14935′ video=’http://’ mobile_image=” fallback_link=’http://’ video_format=” video_ratio=’16:9′

Lancering vernieuwde website CulemborgKlopt.nl
Culemborg Klopt: alles over de stad op één overzichtelijke website Relaxed winkelen, lekker eten, genieten van cultuur en historische gebouwen, fietsen en wandelen of recreëren:

Monitor Vrijetijdseconomie komt eraan!
[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-k4a0p0fk’] [av_slide_full id=’13200′ av_uid=’av-pqnc3z’][/av_slide_full] [/av_slideshow_full] [av_heading heading=’Monitor Vrijetijdseconomie komt

Rode Kruis Bloesemtocht ontvangt jaarlijks $120.000 mediabudget van Google
[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-k3ss1oto’] [av_slide_full slide_type=’image’ id=’12631′ video=’http://’ mobile_image=” fallback_link=’http://’ video_format=” video_ratio=’16:9′

GEZOCHT! Het lekkerste streekrecept
GEZOCHT! Het lekkerste streekrecept Uiteraard gemaakt met echte streekproducten. Betuws Best is op zoek naar de lekkerste recepten uit de Betuwe en daarom wordt iedereen

Lancering van kwaliteitsmerk ‘Betuws Best’
BETUWS BEST vruchtbare potentie voor de plattelandseconomie Ambachtelijk vervaardigde streekproducten herkenbaar voor toerist en consument. De campagne om eerlijke, smaakvolle producten uit de Betuwe nog

Horeca Inspiratie Event Lekker Lokaal Rivierenland
Wil je als horecaondernemer zien hoe Masterchef Estee Strooker kookt met Betuwse Streekproducten? En ze proeven? Kom dan maandag 28 oktober om 14.00 uur naar