Search
Close this search box.

Opening Toeristisch Seizoen 2024

22 maart 2024 - MOlEN DE ZWALUw Kesteren

Sinds 2005 organiseert Stichting Bureau Toerisme jaarlijks het netwerkevenement Opening Toeristisch Seizoen. Het evenement waarbij wij onze relaties uitnodigen om het seizoen te openen. Dit jaar zal het evenement extra feestelijk zijn vanwege ons 20 jarig bestaan. Om dit samen met ons te vieren nodigen we jullie uit op vrijdag 22 maart bij Molen de Zwaluw in Kesteren.

Om bij het evenement aanwezig te kunnen zijn is een aanmelding vooraf vereist. Wacht dus niet te lang en meld je aan via onderstaande button.

Wie zijn er aanwezig?

Wij hopen tijdens deze 18e editie weer een mooie club relaties te mogen ontvangen en trakteren op een mooi programma, maar vooral elkaar weer te ontmoeten. En dit jaar vieren we het extra feestelijk, want Bureau Toerisme bestaat 20 jaar! Benieuwd wie zich al heeft geregistreerd en wie je dus kunt treffen? Bekijk hier de gastenlijst voor de 18e editie. Om een indruk te krijgen wie er in 2023 tijdens de 17e editie aanwezig waren kun je hier kijken.

Opening 20 jaar bt
0
De teller staat op

Programma

Bureau Toerisme is op dit moment een interessant programma aan het samenstellen. Natuurlijk komen de (nieuwe) projecten uit de eigen regio en de uitreiking van de Toerisme Award aan de orde en blikken we terug op 20 jaar Bureau Toerisme. Zodra de verdere invulling bekend is zullen wij het hier delen.

 • 12:00 – 13:30: Lunch*
 • 13:30 – 14:00: Ontvangst
 • 14:00 – 16:00: Programma
 • 16:00 – 17:30: Netwerkborrel

*Wil je deelnemen aan de lunch van 12:00 – 13:30 uur?  Je kunt gebruik maken van de lunch tegen betaling van 19,95 euro per persoon. Voor het netwerkevenement Opening Toeristisch Seizoen 2024 is alleen een aanmelding voldoende, het evenement is gratis. Voor de lunch is een aanmelding vereist. Deze vink je aan bij het bestellen van je ticket.

Opening Toeristisch Seizoen 2023 - Molen de Zwaluw - Stichting Bureau Toerisme - Seijbel Photography-9731 groot

Dagvoorzitter en gasten

Dit jaar hebben we weer een interessant en extra feestelijk programma samengesteld. We blikken terug op 20 jaar Bureau Toerisme, maar kijken ook vooruit met een aantal bijzondere gasten, die we de komende weken aankondigen.

Dagvoorzitter: Jochem van Gelder

Presenteren en praatjes maken kan ‘Maos en Waoler’ Jochem als geen ander. Hij zal tijdens hét netwerkevenement Opening Toeristisch Seizoen het programma als een echte praatjesmaker aan elkaar praten. Hierbij interviewt hij de gasten, vertelt hij tussendoor leuke weetjes en blikt met ons terug op 20 jaar recreatie en toerisme.

OTS socialsjochem
opening 2024 Wendy oude veldhuis

Gastspreker: Wendy Oude Veldhuis

In het brein van je gast gebeurt van alles. Wat zou het handig zijn als jij begrijpt wat je gast wil. Als je hem of haar de juiste kant op kunt sturen zonder het te benoemen…

Wendy neemt ons mee in de wereld van beïnvloedingspsychologie tijdens haar masterclass. Als expert beïnvloedingspsychologie, leert ze je hoe je je gasten kunt lezen en beïnvloeden zonder woorden te gebruiken.

Toerisme Award 2024

Vast onderdeel van het programma tijdens de ‘Opening Toeristisch Seizoen’ is de uitreiking van de Toerisme Award. Met deze Award wilt Bureau Toerisme haar waardering uitspreken aan ondernemers die met hun ondernemerschap een bijzondere bijdrage leveren aan de regio. 

Deze ondernemers gingen de winnaar van de Toerisme Award Rivierenland 2024 voor:

 • Fam. Timmerman – Riverside Outdoor (2023)
 • Stephanie de Graaff – De Hofhouding & Vicini (2022)
 • Jos van Gruijthuijsen † – (2021)
 • Ben van Ooijen – Bloemenpark Appeltern (2020)
 • Floor Peters – Fruitpark Hotel (2019)
 • Edwin Cretier – De Gouden Molen (2018)
 • Lennard Kempers – Vakantiepark Eiland van Maurik (2017)
 • Patrick Jansen – Holland Evenementen Groep (2016

Locatie - Molen de Zwaluw

De Opening Toeristisch Seizoen 2024 vindt plaats bij Molen de Zwaluw in Kesteren. Molen ‘de Zwaluw’ biedt een sfeervolle ambiance waar wij je graag de 22e ontvangen.

Batterijenweg 19c
4041 DA Kesteren
molendezwaluw.nl

home-2022-nov1

Een terugblik...

Bekijk hier de aftermovie van de Opening Toeristisch Seizoen 2023

Winkelwagen
Scroll naar boven