Nieuws
Nieuws uit jouw regio

TOERISMELAB Duitse marktbewerking 28 maart meld je aan!
De TOERISMELAB bijeenkomsten kunnen weer van start! We nodigen je van harte uit voor de eerste sessie van 2022: op 28 maart in Restaurant Het

Heel veel aandacht voor overtoerisme
De toeristisch recreatieve sector heeft jarenlang vrij weinig politieke en media-aandacht gekregen. Inmiddels is de sector ontdekt, maar nu wordt de focus vooral gelegd op

Betuwse smaakmakers in beeld
Stichting Bureau Toerisme ondersteunt ondernemers met onderscheidende en herkenbare streekproducten uit de Betuwe onder het streekmerk Betuws Best. Dit is het overkoepelende label voor streekproducten

NIEUWE data TOERISMELAB bijeenkomsten 2022
De TOERISMELAB bijeenkomsten die gepland stonden op 7 februari (Duitse marktbewerking) en 14 februari (Van zoekers naar boekers) zijn verplaatst naar een later moment in

Opening toeristisch seizoen 2022: meld je nu aan!
Stichting Bureau Toerisme organiseert op 11 maart 2022 de ‘Opening Toeristisch Seizoen’. Het is alweer de 16e editie van dit jaarlijkse netwerkevenement waarbij ieder jaar

Erfgoedlocaties en de pandemie
Erfgoedlocaties kunnen zich tijdens de pandemie het best op bestaande bezoekers richten De coronacrisis heeft de vrijetijdsbesteding van Nederlanders flink beïnvloed. Voor de daguitstapjes speelde

Gelderlandfabriek krijgt subsidie toegewezen
Vanuit de tweede aanvraagronde van het Regionaal Investeringsfonds (RIF) van Fruitdelta Rivierenland van 2021 ontvangen twaalf initiatieven, verspreid over de regio, een bijdrage om de

Nieuwe vormgeving TOP zuilen
Het is alweer 10 jaar geleden dat de eerste Fietstop zuilen werden geplaatst. Herkenbare punten in het Fiets en wandelnetwerk voor de consument. Fietstops staan

TOERISMELAB gaat van start
Er is alle aanleiding om nog beter van start te gaan in 2022. Stichting Bureau Toerisme organiseert in februari 2 kennis bijeenkomsten niet alleen om

Hotel-restaurant van Balveren in Echteld overgenomen
Hotel-restaurant van Balveren in Echteld overgedragen aan het echtpaar Coen en Hannah Speksnijder en de broer van laatstgenoemde, Hemmy de Heus. Zij zijn de huidige eigenaren van restaurant

+100.000 euro voor Slot Loevestein
Provincie trekt ruim een ton uit om toeristen Slot Loevestein ook met omgeving kennis te laten maken Bezoekers van Slot Loevestein stimuleren om ook het

Steuntje in de rug voor musea in Rivierenland!
Voor veel musea valt de kerstvakantie in het water. Juist in een tijd van onzekerheid is het fijn om elkaar te helpen. Daarom heeft Stichting